Η Εταιρία

Η εταιρεία Μαλγαρινός Δ. Κωνσταντίνος από το 2015 συνεχίζει την επιτυχημένη διαδρομή της εταιρείας Μαλγαρινός Δημήτριος που από το 1983 με έδρα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο εμπόριο και service φορολογικών ταμειακών μηχανών, ζυγαριών, ανιχνευτών & καταμετρητών χρημάτων, μηχανών δίπλωσης και εμφακέλωσης, τηλεφωνικών κέντρων, φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτικών μηχανημάτων και εν γένει μηχανών γραφείου.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η σωστή κατάρτιση και chiefessays.net η πολυετής εμπειρία 35 χρόνων, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το αξιόπιστο προφίλ της εταιρείας μας, η οποία αποτελεί την καλύτερη επιλογή για καταστήματα λιανικής, mini market, super market, φούρνους, αλλά και αρτοζαχαροπλαστεία, λαϊκές αγορές, κ.λπ.

Η επιχείρηση μας  είναι σε θέση να προτείνει και να προσφέρει τα πιο ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα καθώς και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Δεν ασχολούμαστε όμως μόνο με την πώληση των μηχανημάτων. Παρέχουμε και αξιόπιστο service, ενώ, επιπλέον, υποστηρίζουμε εξολοκλήρου τις ανάγκες που θα προκύψουν σε αναλώσιμα ή ανταλλακτικά. Μέσα από την εξειδίκευση του έμπειρου προσωπικού της, η εταιρεία Μαλγαρινός Δ. Κωνσταντίνος μπορεί και παρέχει άμεσα και αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της ανταποκρινόμενη με υπευθυνότητα σε κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει.

Αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς και μπορούμε να προτείνουμε ανά περίπτωση την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας, μέσα από εξατομικευμένα ραντεβού, είτε στο χώρο σας είτε στις essay ideas for hamlet εγκαταστάσεις μας, όπου μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα που σας προτείνουμε. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε από κοντά και να σας προτείνουμε την πλέον ενδεδειγμένη λύση για την κάλυψη των αναγκών σας.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ